Solved Survival Games Error

Discussion in 'Bukkit Help' started by C0nsole, Apr 15, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    C0nsole

    Whenever I try and join my arena, (/sg join 1) this error comes up, however once the arena has been tried to join 8 times (thats the amount of slots in it) instead of shooting this error, it says arena 1 is full.
    Also, when I set a lobby wall, the signs are just blank.
    Code:
    2013-04-15 05:19:38 [INFO] BestTr0ll issued server command: /sg join 1
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] java.lang.IllegalArgumentException: Name cannot be null
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at org.apache.commons.lang.Validate.notNull(Validate.java:203)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at org.bukkit.craftbukkit.v1_5_R2.CraftServer.getWorld(CraftServer.java:819)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at org.bukkit.Bukkit.getWorld(Bukkit.java:169)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at com.skitscape.survivalgames.SettingsManager.getLobbySpawn(SettingsManager.java:149)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at com.skitscape.survivalgames.Game.addPlayer(Game.java:147)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at com.skitscape.survivalgames.GameManager.addPlayer(GameManager.java:200)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at com.skitscape.survivalgames.commands.Join.onCommand(Join.java:16)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at com.skitscape.survivalgames.CommandHandler.onCommand(CommandHandler.java:122)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:44)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at org.bukkit.command.SimpleCommandMap.dispatch(SimpleCommandMap.java:189)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at org.bukkit.craftbukkit.v1_5_R2.CraftServer.dispatchCommand(CraftServer.java:523)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at net.minecraft.server.v1_5_R2.PlayerConnection.handleCommand(PlayerConnection.java:966)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at net.minecraft.server.v1_5_R2.PlayerConnection.chat(PlayerConnection.java:884)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at net.minecraft.server.v1_5_R2.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:841)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at net.minecraft.server.v1_5_R2.Packet3Chat.handle(Packet3Chat.java:44)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at net.minecraft.server.v1_5_R2.NetworkManager.b(NetworkManager.java:292)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at net.minecraft.server.v1_5_R2.PlayerConnection.d(PlayerConnection.java:110)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at net.minecraft.server.v1_5_R2.ServerConnection.b(SourceFile:35)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at net.minecraft.server.v1_5_R2.DedicatedServerConnection.b(SourceFile:30)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at net.minecraft.server.v1_5_R2.MinecraftServer.r(MinecraftServer.java:580)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at net.minecraft.server.v1_5_R2.DedicatedServer.r(DedicatedServer.java:225)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at net.minecraft.server.v1_5_R2.MinecraftServer.q(MinecraftServer.java:476)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at net.minecraft.server.v1_5_R2.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:409)
    2013-04-15 05:19:38 [SEVERE] at net.minecraft.server.v1_5_R2.ThreadServerApplication.run(SourceFile:573)
     
  2. Offline

    JWhy

    Can you post your configuration file(s) of SG? And first please try to give your arena a name different than just 1, maybe "arena1" or so
     
  3. Offline

    C0nsole

    The configuration files are default. I already tried deleting the folder and reloading.
     
  4. Offline

    JWhy

    Okay, but why would you be able to join an arena called '1' if the files are default? Or did you set it up already?
     
  5. Offline

    ShootToMaim

    Have you actually set the arena up..
     
  6. Offline

    C0nsole

    Yes. I forgot to mention that.
    JWhy The files are default other then the arena being set up, a.k.a the configuration files you asked for are default.
    I could try this, but it always worked with "1" in the past.
     
  7. Offline

    Malo

    Have you set the lobbyspawn & Lobbywall?
     
  8. Offline

    C0nsole

    Okay. So I re downloaded the plugin and removed the folder therefor re-installing it, and it works now for whatever reason. Thanks.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page