[RPG/WGEN/ECON/FUN] RpgEssentials Beta 1.4.5 dev [1.5.2-R0.2] [Spout]

Discussion in 'Archived: Plugin Releases' started by Duckdoom5, Feb 8, 2012.

?

What should be added next?

  1. Grow able corps/bushes

    12 vote(s)
    2.9%
  2. Global banking system

    48 vote(s)
    11.8%
  3. Death chest with timer

    20 vote(s)
    4.9%
  4. Oven for smelting of custom ores

    19 vote(s)
    4.7%
  5. Party system with HUD

    88 vote(s)
    21.6%
  6. Showcases with item inside

    16 vote(s)
    3.9%
  7. NPCs with questing system

    187 vote(s)
    45.9%
  8. Leaderboard

    17 vote(s)
    4.2%
  1. Offline

    Sa_KE

    Dear duck,

    Thanks for the information! +1

    One more question.

    When i sleep at night the chat box comes up and i cant exit unless i press escape (also night skipping is disabled). Is this part of this plugin or am i experiencing a conflict with another?
     
  2. Offline

    HappyBox

    Could you paste the console error you receive? if you don't get one it may be your client. Try relogging in on spout? Reload spout entirely. Make sure everything is up to date. Also make sure everyone on your server is sleeping at the same time, because anyone awake disables it. (Say your fighting zombies and some random guy sleeps and it changes.)
     
  3. Offline

    gamerstedt

    When I try to enter the server my console says it cant load package 51 I looked in the custom blocks in the config and it wasnt even there is this me or you???
     
  4. Offline

    HappyBox

    Try restarting your server, deleting the custom blocks and restart. If that doesn't work, try redownloading spout.
     
  5. Offline

    CJ2022

    I've used the wand. YAW is locked due south. i'll try this npc text command can't belief didnt notice it in /npc help
     
  6. Offline

    HappyBox

    Idk if it even is. I found that command on bukkit dev page. :)
     
  7. Offline

    xXSHMATTOXx

    Comment removed by the poster.
     
  8. Offline

    Sa_KE

    No this is by myself here is an image of me just on my own on the server after 1 minute in bed see spoiler (hopes spoiler works)

    Show Spoiler
    [​IMG]


    Im very sure everythings upto date heres a list of what i have.

    Code:
    Essentials 2.9.1 - Zenexer, ementalo, Aelux, Brettflan, KimKandor, snowleo, ceulemans, Xeology, KHobbits, md_5
     
    EssentialsSpawn 2.9.1 - Zenexer, ementalo, Aelux, Brettflan, KimKandor, snowleo, ceulemans, Xeology, KHobbits
     
    mchatSuite 1.2.5-b216jnks-R3 - MiracleM4n
     
    BukkitCompat r20A - PhonicUK
     
    MineMaze 1.6 - Laubi
     
    MobArena 0.94.4.65 - garbagemule
     
    MobHealth 4.8.0 - SableDnah
     
    PermissionsBukkit 1.6 - SpaceManiac
     
    RpgEssentials 1.2.8 - Unknown Author
     
    Spout 1093 - SpoutDev
     
    Vault 1.2.15-b172 - cereal, Sleaker, mung3r
     
    VoxelSniper 5.132 - przerwap; With additional brushes by Gavjenks, giltwist, psanker, Deamon5550 & DivineRage
     
    WorldEdit 5.3 - Unknown Author" 
     
  9. Offline

    HappyBox

    See how it shows you typing? Have you tryed hitting escape, enter, or anything of the like?

    Duck I think something is wrong with the textures. And when I go to the site, instead of automatically getting a zip, i have to go through adfly.

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 23, 2016
  10. Offline

    Sa_KE

    Pressing enter only enters text and keeps the chatbox open. Esc is the only way out. Anything else you need to know to help troubleshoot?

    @Duckdoom5

    Ive read the wiki for worldguard and it says price and buyable is not available atm and i cant seem to find a guide on the wiki to making buyable land and such connected to your plugin. Could you please direct me? im not getting successful hits ><"

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 23, 2016
  11. Offline

    HappyBox

    I noticed something. On my factions server, when I type f in the bed, it does f help. This is not normal. It acts like console. Saying f performs like /f.
     
  12. Offline

    Sa_KE

    Well im not to sure about me i just get a chat box and i can only see one button which isnt pressable i think
     
  13. Offline

    Duckdoom5

    Update spout. This is a spout error, not my fault. It happens when you fly.

    Minecraft bug, not my fault can't fix it. Ever noticed that a players head point the wrong way sometimes? It's the same bug

    I don't know what that is, but I do know thta that's not my fault. I don't use beds in any way

    In that case I will add buyable worldgaurd regions. (Don't expect this soon)

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 23, 2016
  14. Offline

    Sa_KE

    Thanks for the feedback. Sure take your time i know your trying to stamp out other issues too :D. Good luck!

    P.S. when i say not available atm i mean its there but they havent implemented it yet (according to wiki) but even so would worldguard hook into your money system?
     
  15. Offline

    CJ2022

    get factions, iconomy, and vault

    im getting an error when i stop or reload my server.

    [SEVERE] Error occured while diabling RpgEssentials v1.2.8 (Is it up to date?)
    java.lang.NullPointerException
    at me.duckdoom5.RpgEssentials.RpgEssentials.onDisable(RpgEssentials.java:64)
    at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:217)
    at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.disablePluginLoader(JavaPluginLoader.java:362)
    at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.disablePlugin(SimplePluginManager.java:399)
    at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.disablePlugins(SimplePluginManager.java:392)
    at org.bukkit.craftbukkit.CraftServer.disablePlugins(CrftServer.java:254)
    at net.minecraft.server.MinecraftServer.stop(MinecraftServer.java:399)
    at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:479)
    at net.minecraft.server.ThreadServerpplication.run(SourceFile:492)

    anyone else have this? I can't use reload because of it always have to stop

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 23, 2016
  16. Offline

    HappyBox

    Are you using /reload?

    DONT do that. Spout does not support /reload. Sorry this was late, I think this was the problem.
     
  17. Offline

    Sa_KE

  18. Offline

    Rysky

    why the Texture from the blocks donĀ“t work ?
     
  19. Offline

    Maro

    It would be really awesome if you could add some new mobs :D
     
  20. Offline

    HappyBox

    I don't see how it would. If none of the commands are the same, it should work flawlessly. Towny uses a lot of cpu. Just fyi. Also, towny may not be what you are looking for. It may, but it is for others to have towns, and the mayor to give plots to his members.

    It's on his list of stuff to do. Please read it :)

    1. They do.
    2. Do you have spoutcraft client?
    3. have you reset the textures file? (delete it and restart server)
    4. Does your server have the spoutplugin?

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 23, 2016
  21. Offline

    Sa_KE

    I got a quad core 9400 is that enough? And how much is a lot? Also i think you mis quoted me XD
     
  22. Offline

    HappyBox

    You should be fine. My main part was the other members of their server owning their own tons. I couldn't tell if you were looking for something that you would be selling plots to members.
     
  23. Offline

    Blaster_99

    IS there any way to make it so spout is not needed?
     
  24. Offline

    HappyBox

    This is a spout plugin. Its not meant for not using spout. Get spout. Its amazing. Getting new blocks is not possible without a modding api. If you want something amazing like this, you'll need mods. Not plugins that are not spout plugins.
     
  25. Offline

    Duckdoom5

    The textures problem should be fixed now, it was a problem on the hostiing site.

    Custom mobs are kind of available, I can't use custom models

    The on disable error is known. It's fixed in the next release.

    This plugin will not conflict with towny
     
  26. Offline

    TheCrafteur575

    Is there a video explanation of this great plugin in French because I'm French and I have many "problems".
     
  27. Offline

    Duckdoom5

    no, not yet. Tell me what is up. I will try to explain it to you.

    1.2.9 dev version released. (Please note, this version is unstable and possibly has bugs).

    Added a lot of generator config values, all the values a changed so you should delete the generator config file.
    Generator generates a lot faster now.
    Added dungeons to the generator. (The rewards are too high and need to be configurable).
    Fixed onDisable error.
    Fixed excavation leveling bug.
    Fixed mining level bug for certain blocks. (please delete the leveling.yml, the values are changed, sorry)
    Added a start on anvil gui.
    Added a start on clans. (Can't use the commands yet)
    Npc command is changed from /npc to /rnpc.
    Fixed some questing bugs.
    Fixed default npc text formating.
    Fixed unlockables not opening.

    Todo before release:

    Add a options for cave generating.
    Add ores to unlockables page.
    Finish the anvil gui.
    Fix creeper explosions in death chests and battle music.
    Fix death chest timer.
    Test for bugs and fix them.

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 23, 2016
  28. Offline

    hostiile

    Is there a way so NPC's will look at players? My NPCs are never looking where I want them to look.
    Duckdoom5
     
  29. Offline

    Duckdoom5

    I don't know it anymore, it should work.... It's not my work but I will try to fix it
     
  30. Offline

    CompuIves

    Could you make an API or set a system that the skills of a player resets when he dies? I want to create that effect xD
     

Share This Page