Question Odd "A" symbol in front of player username

Discussion in 'Bukkit Help' started by u_mad_bros, Jun 9, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    u_mad_bros

  2. Offline

    timtower Moderator Moderator

    @u_mad_bros Are you using color codes in your configs?
     
  3. Offline

    u_mad_bros

    @timtower
    format: '{DISPLAYNAME} » {MESSAGE}'
    That's in Essentials..
    What file should I be looking in?
     
  4. Offline

    YoloSanta

    Some PC's dont support some symbols so before we continue helping what version of windows is your pc and is it 32 or 64 bit
     
  5. Offline

    AlvinB

    @u_mad_bros
    That file is probably the culprit. You're using a non-unicode character (») in the file, and not saving it with a correct file encoding. Be sure to save your YAML file as UTF-8.

    @YoloSanta
    Not the case. All systems (unless we're talking like a 1980's one) support unicode characters, provided that the correct file encoding is used.
     
  6. Offline

    u_mad_bros

    @AlvinB
    Thanks my dude, will be holding this info hostage for future usage.
    Also, Factions is kinda kicking my ass a bit.. you know anything about it? I try to edit the "instance.json" file like the tutorial says, and when I reload with my properly setup file, it sorta just gives up on me and the plugin returns "Unknown command", though it's still in the plugins list. It was working perfectly before, but it's also now running along 50+ other plugins.. haha
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page