Solved CAN'T START SERVER!!! HELP!!!

Discussion in 'Bukkit Help' started by Thomanski, Nov 19, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    Thomanski

    [16:45:10] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8
    [16:45:10] [Server thread/INFO]: Loading properties
    [16:45:10] [Server thread/INFO]: Default game type: CREATIVE
    [16:45:10] [Server thread/INFO]: Generating keypair
    [16:45:11] [Server thread/INFO]: Starting Minecraft server on 192.168.2.27:25565
    [16:45:11] [Server thread/WARN]: **** FAILED TO BIND TO PORT!
    [16:45:11] [Server thread/WARN]: The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requested address: bind
    [16:45:11] [Server thread/WARN]: Perhaps a server is already running on that port?
    [16:45:11] [Server thread/INFO]: Stopping server
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Can someone please help me?!?!
     
  2. Offline

    timtower Ninja on the waves Moderator

    @Thomanski A different server is already running on the same port, stop that one first.
     
  3. Offline

    Thomanski

    I don't see a server running anywhere :/
     
  4. Offline

    timtower Ninja on the waves Moderator

    @Thomanski Restart the machine, then try again. Doesn't has to be a minecraft server either, can be any kind of server.
     
  5. Offline

    Thomanski

    Restarted my whole PC. Didn't worked.:(
     
  6. Offline

    timtower Ninja on the waves Moderator

  7. Offline

    oceantheskatr

    Did you leave the server-ip= blank in the server.properties? If not, do that and try again.
     
  8. Offline

    Thomanski

    :) Worked.
    It's weird because yesterday it just worked and I had also some things behind server-ip...

    Anyway it worked. Thanks!
     
  9. Offline

    oceantheskatr

    Yeah, just always leave it blank, your computer will automatically pick the correct address to use. Your ipv4 address probably changed, which caused the one in the server-ip= location not to work.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page